ПАКЕТИ

Лимитирано предложение!!!

Присъединете се към пазара на 3D продукти, 3D проекти и идеи.

Уверете се колко лесно е да продавате онлайн – за първия месец ще заплатите по 25 % за всеки продаден продукт или услуга. След това имате право да си изберете някой от пакетите, които предлагаме.

Планове за всеки бюджет, вкус и идея

Ванси 3D Ви предлага 3 вида абонаментни планове, всеки от който е разделен на още 1 допълнително. Кой абонамент ще предпочетете зависи от Вас и плановете Ви за продажба на 3D продукти. Получавате сумата от продажбата във Вашият портфейл, след автоматично удържана комисионна.

Парите, които сте събрали във Вашият портфейл можете да прехвърлите по всяко време в банковата си сметка, а таксата за превод зависи от тарифата на Вашата банка. Абонаментните планове са месечни. В зависимост от предпочетеният от Вас абонамент, таксата на ВанСи 3D изразена в проценти е различна. Всеки един Търговец има право да премине по всяко време на по-висок пакет, но обратното ще е възможно след изтичане на текущият. Срещу Абонаментните планове, получавате поддръжка, реклама и гаранция за спазване на нашите отговорности свързани с Вашите очаквания.

Бронзов – 20 % комисионна от продажбата на всеки продукт + месечна такса от 5 лева. Или 20% комисионна от продажбата на всеки продукт + годишна такса от 54 лева

Сребърен  – 13% комисионна от продажбата на всеки продукт + месечна такса от 25 лева. Или 13% комисионна от продажбата на всеки продукт + годишна такса от 270 лева

Златен – 5% комисионна от продажбата на всеки продукт + месечна такса от 99 лева. Или 5% комисионна от продажбата на всеки продукт + годишна такса от 1070 лева

Абонаментните пакети имат за една единствена цел – да Ви предложат най-добрия избор за вас. Нашите препоръки са да обмислите добре кои пакети ще бъдат най-печеливши и най-полезни за вас. Ние не ограничаваме правата на нашите Търговци с пакетите си. Всеки има правото да получи най-доброто за него.

 

 

Споделете онлайн с купувачите вашите продукти и дизайни! Оставете трудностите от продажбата онлайн на нас, концентрирайте се върху създаване и управление на вашия бизнес. Отворете магазина си за минути!