Политика за Връщане на Стока и Възстановяване

ПРАВИЛА НА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

ДОСТАВКА

ПРИЕМАНЕ И ЕКСПЕДИРАНЕ НА ПОРЪЧКИ


Поръчки, получени преди 13.00ч., се обработват в рамките на деня и пристигат при Вас на следващия ден. В пикови моменти на годината Август, Септември и Декември поръчките се обработват в рамките на 1-3 работни дни. Поръчки, получени след 13.00ч. се обработват на следващия ден.
Поръчки направени през почивните дни (събота и неделя) се обработват в понеделник и пристигат при Вас във вторник. Поръчки, направени по време на официалните празници се обработват в първия работен ден след съответния празник.
За експресна поръчка, моля изберете опцията при конфигуриране на Вашата доставка, но имайте предвид, че това ще повиши цената за доставка. Експресна поръчка можете да направите само през работните дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:


Единна ставка от 3.00 лв. до всяка точка на територията на България за поръчки до 70.00 лв. с ДДС. Безплатна доствка до всяка точка на територията на България за поръчки над 70.00 лв. с ДДС.  Когато имате право на безплатна доставка, ще се появи ред (Free shipping) в процеса на поръчка. Когато го маркирате, сумата за доставка се премахва от Вашата количка.

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ


Доставка до посочения от Вас адрес се осъществява с куриерска фирма, по наш избор. В момента работим с куриерските фирми Рапидо, Еконт и Спийди.  Вие ще получите на електронната си поща името на куриерската фирма, която ще достави стоката ви, както и номера на товарителницата, с който лесно да проследите движението на вашата стока.

Влезте вашия профил. Там също ще видите информация за Вашата доставка, като кликнете върху номера на вашата поръчка.

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до офис на Еконт или офис на Спийди, моля в полето за допълнителна информация, да запишете името на съответния офис, за да ви я доставим там.

ДОКУМЕНТИ:


Когато получите стоката, тя ще бъде придружена с касова бележка. В момента, в който ние получим парите по вашата поръчка, в рамките на два дни, вие ще получите: електронна фактура на Вашия електронен адрес, ако поръчката е направена от юридическо лице.

ГАРАНЦИЯ:


Всички продукти имат гаранционен срок, който е посочен в характеристиките на продукта. По време на гаранционния срок, ние ще заменим всеки продукт с дефект. Гаранцията покрива понятието „нормална употреба“.

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ


Ако поради някаква причина, не сте удовлетворени от Вашата покупка, ние ви предоставяме възможност да ви върнем парите (без разходите за доставка) за всеки неупотребяван артикул в рамките на 15 дни от закупуването на стоката. Продуктът може да бъде върнат, само ако е придружен с касовата бележка. Ако продуктът вече е бил употребяван, той не се счита за нов и не можете да го върнете.
За да върнете неизползван артикул, моля свържете се с нас по телефона (+359 2) 9 500 400 или на електронната поща Посочете:

  • номер на поръчката
  • дата на поръчка
  • Вашето име и
  • копие от касовата бележка.
  • Ако сте платили с наложен платеж, моля изпратете ни номер на банкова сметка, на която да Ви преведем парите.
  • Ако сте платили с PayPal, ще Ви върнем парите чрез системата

Вие можете да прегледате вашите продукти, когато куриерът ги достави. Ако продуктите не отговарят на вашите очаквания, можете да ги върнете със същия куриер. Тогава не заплащате за връщането на стоката. Ако решите да върнете стоката по-късно в следващите 15 дни, то тогава ще трябва да заплатите доставката за връщането.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА


След като получим Вашия артикул, ние ще го проверим и ще Ви уведомим за състоянието му след като го прегледаме. Ако всичко е коректно и продуктът е в отлично състояние и не е използван, ще възстановим средствата ви по банков път или чрез PayPal. Вие ще получите вашите средства в рамките на 2 работни дни от получаването на продукта обратно при нас.

Разходите за доставка при връщане на продукти


Вие заплащате разходите за доставка до нашия офис на върнатата стока, ако не я върнете със същия куриер в момента на получаването. Разходите за доставката на върнатата стока до нашия офис не се възстановяват. Ако не сте ги заплатили на куриера, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от сумата за възстановяване.