Политика за Отказ На Картодържател

Условия за пазаруване с дебитни и кредитни карти Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic 

1. В онлайн магазин www.vansi3d.com се приема плащане със следните видове дебитни и кредитни карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron

2. При използването на кредитни/ дебитни карти се прилагат следните ограничения:

 • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Моля, проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
 • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

3. Изискуеми данни, които клиента трябва да попълни при плащане с дебитна или кредитна карта:

 • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
 • Данни за автентикация (Примерен текст: „За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

4. Условия за успешна трансакция с дебитна/ кредитна карта:

 • Успешна автентикация на клиента, ако картодържателя е регистриран в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode
 • Успешна авторизация на трансакцията
 • Наличност по сметка, достатъчна за избраната покупка

5. Сумата за покупката при плащане с карта се удържа от сметката на клиента до 5 работни дни.

6. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако в интернет магазина има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и е възможно да не са еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

Политика за осигуряване на защита на транзакционни данни:

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard, ние предлагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
 • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

При възникнали въпроси относно пазаруването с дебитни и кредитни карти, не се колебайте да се свържете с нас.