5 Youtube канала за 3D печат, от които има какво да научите

3D печатът може да се учи благодарение на различни дигитални канали. Ако искате да допълните своите познания чрез по-динамично съдържание, някои много оригинални канали за 3D печат са налични в YouTube и могат да предизвикат вашият интерес.

Когато имате желание за развитие, винаги ще намерите възможност да осъществите нуждите си. Не преставайте да се развивате и да мечтаете. Независимо дали търсите технически или забавни видеоклипове, вижте следните 5 канала в YouTube:

 

Томас Санладерер

 

Ако трябваше да изберете един единствен канал, на който да базирате цялото си изучаване на 3D печат, Томас Санладерер би бил прекрасен избор за вас. Каналът му предлага универсално съдържание за 3D печат в YouTube. От една страна, ръководствата и съветите, които предлага, ще ви осигурят цялостно разбиране на много теми, от материали до софтуер. От друга страна, отзивите на Томас ще ви дадат ценни съвети за вашия 3D принтер и покупки на материали.

Кредит: Thomas Sanladerer, Изработване на силни рафтове с оптимизация на типологията, YouTube

 

CNC Kitchen

 

Техническите теми за 3D печат могат да бъдат представени в YouTube, а CNC Kitchen е доказателство, че такова съдържание може да бъде произведено по различен начин. Ако искате да развиете знанията си за настройка на хардуер за 3D печат, както и за настройките на параметрите, CNC Kitchen обхваща различни технически теми по много тематичен и достъпен подход.

Кредит: CNC Kitchen, резбови вложки в 3D отпечатъци – колко са силни?, YouTube

 

3D Printed Tabletop

 

Ако искате да се насладите на 3D печат комбинирано с доза на фантазия, 3D Printed Tabletop определено е вашият канал. Това, което прави този канал уникален, е неговата специализация в миниатюри за настолни компютри и други части, използвани в тези игри. 3D Printed Tabletop не само може да ви помогне да получите любими 3D символи разпечатани, но също така може да ви помогне да подобрите качеството на вашите FDM 3D отпечатъци благодарение на многото съвети, тестове и сравнения на настройките, които предлага.

Кредит: 3D отпечатана настолна плоча, Какво представлява 3D отпечатана настолна плоча (въвеждане на канал и трейлър), YouTube

 

3D Maker Noob

 

Харесва ли ви да гледате видеоклипове с дълъг формат? Ако имате час за запълване, 3DMN предлага обширни видеоклипове за производство на добавки, за да изучите подробно 3D принтерите. Този канал е особено интересен със своите видеоклипове, в които можете да гледате пълното изграждане и тестване на различни гами от 3D принтери. Част от видеоклиповете на 3D Maker Noob включва и по-кратки видеоклипове, фокусирани върху различни теми, като например дизайн на конкретни части.

Кредит: 3DMN, Впечатляваща лампа фойерверки – Конкурс за дизайн с MyMiniFactory и CraftUnique, YouTube

 

Wildrosebuilds

 

3D печатът също може да е в основата на много видеоклипове за релакс. Ако искате да се насладите на 3D печат от по-артистична гледна точка, Wildrosebuilds ще ви разкрие много разнообразни и естетически части, които се отпечатват чрез 3D принтер, и е много приятно за гледане.

Кредит: Wildrosebuilds, страхотни 3D отпечатъци на 3D принтера Monoprice MP10 (октолапс timelapse), YouTube

 

Надяваме се, че тези YouTubers, които представихме, ще ви помогнат да задълбочите темите за 3D печат, които ви интересуват. Ако тези части от съдържанието, които разгледахме, ви дадат малко вдъхновение за следващия ви проект за 3D печат, можете да използвате нашата услуга за 3D печат.

 

Не се колебайте да се регистрирате в нашия онлайн магазин.

Нека идеите ви достигнат до правилните клиенти!

Кредит основна снимка: www.youtube.com